Intrebari frecvente

Am o intrebare!

#1 Va prelua SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov activitatea de furnizare energie termica la consumatorii casnici in Fagaras?

Activitatea de furnizare catre consumatorii casnici in Fagaras va fi derulata, ca si pana acum, de catre SC ECOTERM SA Fagaras.


#2 Ce este cogenerarea?

Cogenerarea reprezinta utilizarea unui singur tip de carburant (gaz, petrol, biomasa) pentru obtinerea in acelasi timp a 2 tipuri de energie: energie electrica si energie termica.


#3 Daca producatorul de energie termica pentru Fagaras este SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov, va fi afectata valoarea facturii la incalzire si apa calda platita de populatie?

Avand in vedere utilizarea unor tehnologii de ultima generatie, foarte eficiente, se asteapta in general o scadere a valorii facturii platite de populatie


#4 Cand va incepe productia de agent termic?

SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov va incepe productia de energie termica in trimestrul IV 2015


#5 Clientii din Fagaras pot sa se racordeze direct la SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov?

In acest moment reteaua de furnizare municipal este exploatata de catre SC Ecoterm SA Fagaras. Avand in vedere viitoarele conditii de pret avantajoase pentru consumatori, incurajam rebransarea clientilor la sistemul centralizat.


#6 SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov mai are si alte proiecte in zona Fagaras?

Pe termen scurt, principalul obiectiv al SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov in zona Fagaras este realizarea si punerea in functiune a capacitatilor de productie din Centrala de productie in cogenerare de inalta eficienta astfel incat comunitatea sa se bucure cat mai curand de beneficiile calitative ale acestor tehnologii avansate.


#7 SC Gas Energy Ecotherm SA Brasov angajeaza personal?

Pentru a afla noutati despre pozitiile libere in cadrul companiei noastre, va recomandam sa vizitati regulat sectiunea "Cariera".