Istoric

Compania Gas Energy Ecoterm a fost infiintata in anul 2014, la Brasov, avand ca principal obiectiv utilizarea eficienta si responsabila resurselor naturale si translatarea acestui obiectiv in binele si folosul comunitatilor, cu efecte in influentarea pozitiva a calitatii vietii si a nivelului de trai. Astfel primul pas facut a fost in directia productiei de energie electrica in cogenerare de inalta eficienta.

Utilizam eficient si responsabil resursele naturale

SC Gas Energy Ecotherm, ca si companie de servicii energetice in principal, produce in acelasi timp mai multe tipuri de energie (electrica si termica) utilizand un singur tip de combustibil: gazele naturale.

Sistem sigur, eficient si ecologic: cogenerarea

Acesta este motivul pentru care reusim sa implementam un sistem sigur, eficient si ecologic: cogenerarea.

Acest sistem este larg raspandit si sustinut in toate statele civilizate ale Uniunii Europene, inclusiv in tara noastra.

De asemenea, aflate printre prioritatile la nivel mondial, protectia mediului precum si eficenta si eficientizarea energetica sunt elemente importante ale strategiei energetice a Romaniei, strategie careia si SC Gas Energy Ecotherm SA se subscrie, in primul rand prin solutiile legate de reducerea cheltuielilor si cresterea productivitatii privind exploatarea energetica, solutii axate in principal pe normele de protectie si conservarea mediului inconjurator.

Misiune

Misiunea companiei Gas Energy Ecotherm merge in 2 directii:

#1
De a oferi un mediu inconjurator curat si bogat generatiilor urmatoare...

Filozofia noastra de afaceri are o abordare directa si simpla: ne dorim ca echipa noastra sa realizeze cea mai buna combinatie intre determinare si tehnologie astfel incat sa putem crea produse si servicii superioare care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii la nivel local si regional.

#2
O calitate superioara a vietii si un nivel de trai mai bun...

De a permite comunitatilor si membrilor acestora o calitate a vietii superioara si un nivel de trai mai bun prin aplicarea celor mai noi tehnologii de utilizare responsabila si eficienta a resurselor naturale.

Echipele noastre aplica zilnic aceasta filozofie. Liderii nostri atrag profesionistii si le ofera resursele necesare pentru a fi cei mai buni in ceea ce fac. Prin urmare, toate serviciile si produsele au menirea de a sprijini pe termen mediu si lung dezvoltarea, progresul si civilizatia.