Cariera

De la inceput trebuie sa stii ca resursele companiei, orientarea sa spre calitate, eficienta si profesionalism vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transformi visele in realitate. Colectivul nostru este dinamic si provocator dar isi sprijina membrii pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Bine ai venit in sectiunea Cariere a Gas Energy Ecotherm SA!

Vrei sa afli care sunt oportunitatile de angajare de la Gas Energy Ecotherm SA? Aici poti gasi toate job-urile disponibile in acest moment. Descopera ocaziile de angajare si aplica pentru cele care ti se potrivesc! Daca ai prieteni sau cunoscuti cu profile diferite fata de tine, indruma-i aici. Momentan, toate pozitiile noastre sunt ocupate, dar...

Hai sa ne cunoastem! Trimite-ne un CV.

Suntem o companie intr-o continua crestere. Ceea ce inseamna ca suntem in permanenta in cautarea de noi talente. Fii la curent cu ofertele noastre de angajare si revino in aceasta sectiune. Poate ajungem sa ne cunoastem!

Acest sistem este larga raspandit si sustinut in toate statele civilizate ale Uniunii Europene, inclusiv in tara noastra.

Daca tu crezi ca poti folosi o sansa pentru a face diferenta, nu ezita si anunta-ne ca vrei sa faci parte din echipa. Tot ce trebuie sa faci este sa iti uploadezi CV-ul si sa il trimiti spre echipa noastra de recrutare.

Suntem deosebiti pentru ca avem colegi remarcabili!

Ei sunt cei care ne scot cu adevarat in evidenta! Indiferent de pozitia ocupata, toti angajatii nostri au in comun o determinare extraordinara si o atitudine care confirma ca totul estre posibil! Datorita lor ne-am dezvoltat si continuam sa ne dezvoltam.